De Putih .

Posted by reez Monday, February 28, 2011 ,

Set De Putih
Harga > rm29.90 rm27.00
Memulih, mencerah dan melindungi kulit daripada masalah kulit. sesuai untuk kulit berminyak, berjerawat, berjeragat dan bermasalah. Set DePutih 3 Dalam 1 mengandungi:
Sabun Herbal 50g
Krim Siang 5g
Krim Malam 5g


Sabun De Putih                                                   
 
Harga > rm6.90 rm6.00


Sabun herba de'putih bertindak membersih kulit jauh ke dalam  kulit,    menjadikan kulit kelihatan bersih,halus anjal dan cerah berseri.


  
Toner
Harga >rm12.90 rm12.00
Facial Toner boleh mencerahkan bintik-bintik hitam, mengurangkan garis halus dan menganjalkan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit dan juga kulit sensitif. Untuk kesan yang lebih menyerlah guna Facial Toner DePutih bersama dengan Set DePutih 3 dalam 1. Sebaiknya sembur setiap kali selepas mencuci muka
Night Cream
Harga >rm15.90  rm15.00


Krim Malam De’Putih bertindak sebagai krim pemulih malam, agen pencerahan dan pelembab malam. Ia memulih dan membaharui sel-sel kulit. Mengurangkan bintik-bintik hitam, garis halus dan masaalah kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit. Berat 5gm


Day Cream
Harga > rm9.90 rm9.00

Krim siang De’Putih bertindak sebagai pelindung UV, alas meka-up dan pelembab siang. Mencerah dan melindungi kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.

Cara penggunaanya :-
Sapu krim day cream De’Putih sekata di muka. Disyorkan menggunakan Facial toner De’Putih sebelum menggunakan day cream De'Putih.
0 comments

Jadi Ejen Kami

1

Followers