PAYUDA

Posted by reez Thursday, March 3, 2011 , ,

kod > AT12

PAYUDA - adalah 100% pati herba yang dihasilkan dengan 2 ramuan herba terbaik untuk wanita yang mementingkan keanggunan diri iaitu PUERARIA MIRIFICA DAN LOBATA MIRIFICA.Kedua-dua herba ini telah digunakan secara meluas sejak dahulu lagi didalam perubatan traditional antarabangsa,khususnya untuk keperluan dan kesihatan kaum wanita.Jus payuda bebas dari sebarang tambahan tepung,bahan kimia,pewarna maupun pengawet.Ianya sangat selamat dan dikeluarkan oleh kilang bertauliah dan berstatus GMP.Payuda bertindak secara semulajadi dari dalam untuk menyerlahkan kecantikan dan kesihatan menyeluruh dari hujung rambut hingga hujung kaki,dalam dan luar.Anda pasti kagum dan berpuas hati dengan hasilnya.       


Berikut adalah senarai kesan % & hasil PAYUDA yang tidak mungkin akan diperolehi dari produk-produk lain.

-  mengangkatkan dan menganjalkan kembali payudara dan punggung yang mengendur.
-  memantapkan lagi bentuk menjadikan ia lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
- membesarkan kembali payu dara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
- menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
- mencerahkan puting dan menghilangkan kedutan di sekitar payudara
- mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkan lagi, sebaliknya payudara akan     kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.


Selain itu Payuda juga baik untuk kesihatan di mana ia boleh:-

- menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan).
- mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
- menghalang “mood swing” akibat kekurangan estrogen dalam tubuh badan, kemerosotan dan kekurangan penghasilan kadar estrogen di dalam badan kerana semakin meningkatnya usia, akan mengubah bentuk badan seorang wanita. Selain dari faktor usia, melahirkan anak dan cara pemakanan juga menjadi antara penyebab utama kepada perubahan bentuk badan manusia.
- komponen  aktif dalam Pueraria Lobata dan Mirificia dapat bertindak sebagai anti oksida untuk mengganti kehilangan estrogen asal dan meningkatkan sistem imunisasi  badan.
- membantu memperbaiki simptom menopaus, mengurangkan kesakitan yang dialami akibat masalah menopaus dan hot flushes, dengan ciri-ciri mengimbangkan hormonnya.  Ia juga menyediakan nutrien untuk mengurangkan kesan perubahan psikologi dan fisikal akibat proses menopaus.

PENGGUNAAN PAYUDA

- Sesuai untuk semua wanita, bermula gadis 16 tahun ke atas.
- Terbaik untuk wanita berkahwin terutamanya selepas berhenti menyusukan anak bagi mengelakkan pengecutan dan kekenduran payudara.
-Terbaik untuk wanita selepas 30an, 40an dan 50an bagi mengekalkan lengkuk badan menawan serta menyediakan nutrien untuk melambatkan proses menopaus.
-Perlu diambil oleh wanita yang telah mengalami menopaus.
-Ibu mengandung tidak dibenarkan mengambil produk ini kerana tidak mahu mengganggu perubahan sel badan & payudara yang berlaku secara semula jadi akibat proses kehamilan.  Juga ibu yang menyusukan anak (terutama jika anak lelaki) kerana tidak mahu hormon wanita memasuki badan bayi melalau air susu.


PAYUDA dihasilkan melalui teknologi NANO , mampu menjadikan anda isteri kebanggaan suami.


PAYUDA memberi kesan yang KETARA, CEPAT, SELAMAT & BERKESAN dalam masa yang singkat.

Cara Hidangan:-
-  Goncangkan dengan ketara, ambil 1 atau 2 cup yang telah disediakan selepas sarapan pagi atau tengah hari.


HARGA @ RM45.00

0 comments

Jadi Ejen Kami

1

Followers